ETION Vrouwen: après-midi met Mien Gheysens

Jouw jaar vol aandacht
Datum: 
dinsdag, 28-09-2021


Heb je ook wel eens het gevoel op automatische piloot te leven? Dat je jezelf van weekend tot weekend moet slepen? En maar ternauwernood overleeft tot de eerstvolgende vakantie? Dat je leeft naar de verwachtingen van anderen en van de maatschappij? Dat kan beter!

Neem deel aan deze après-midi en laat je verwennen met een uitgebreid assortiment verse, gezonde hapjes en drankjes op het culinair verdiep van Hendrickx Feesten. Terwijl ondernemer Mien Gheysens je toont hoe wat meer aandacht dat ellendige gevoel kan omkeren…

De sleutel tot een meer vervuld en rijker leven ligt bij aandacht. Aandacht voor jezelf, voor wat jíj belangrijk vindt. Door bewuster keuzes maken, roep je je automatische piloot een halt toe en kan je écht in verbinding gaan. In een wereld vol afleidingen, een slopende pandemie, helse drukte en torenhoge verwachtingen (om nog maar te zwijgen van het verschroeiende tempo!) is aandacht zowat het kostbaarste wat een mens heeft. Alleen zijn we helemaal verleerd om aandachtig te zijn. En al helemaal wanneer het gaat om aandachtig te zijn voor onszelf.

In deze workshop bespreekt Mien Gheysens waarom aandacht het kostbaarste is wat een mens heeft en hoe je (opnieuw) aandacht kan hebben voor wat écht telt voor jou. Wacht niet op een desastreuze gebeurtenis, zoals een scheiding of een burn-out, om je leven in vraag te stellen! Bewuster leven begint hier!

Mien Gheysens is een bloeiende onderneemster met een eigen praktijk waar ze mensen begeleidt. Elk met hun eigen hulpvraag. Als lifecoach kan je bij Mien terecht voor een loopbaan met meer voldoening en een duidelijke richting, waarbij je zelf aan het stuur zit.

Met haar boekJouw jaar vol aandacht wil ze je aansporen om proactief te kijken welke richting je uit wil. Aan de hand van 12 thema’s ontdek je wat echt belangrijk voor je is. Het leert je om opnieuw met aandacht door het leven te gaan. Zodat je je leven opnieuw kan beleven, in plaats van geleefd te worden.


(De veiligheidsinstructies i.v.m. corona worden steeds nauwgezet opgevolgd. Mogen we niet samenkomen, dan brengen we jou hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.)

Programma: 
13.30 uur: ontvangst
13.45 uur: start workshop
15.15 uur: korte pauze met gezonde hapjes en drankjes
17.00 uur: einde
Prijs:
€ 120 (excl. btw) voor de workshop, het boek en de culinaire verwennerijen
Enkel voor leden
Locatie:
Hendrickx Feesten

Culinair Verdiep
Kemelbeekstraat 23
Kasterlee

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?