ETION Unplugged met Wannes Cappelle

Datum: 
maandag, 12-04-2021
Zet in kalender


Met ETION Unplugged geven we in april het podium aan Wannes Cappelle. Zanger en frontman bij het Zesde Metaal, scenarioschrijver, acteur, vader, geëngageerde mens: op vele terreinen borrelt zijn creativiteit op!

We ontmoeten hem dit keer niet op, maar naast het podium. Wannes ontvangt ons in zijn huidige thuisbasis: Café Central in Zwevegem, een prachtige, authentieke kroeg uit 1931 in originele art-deco-stijl. Hier streken Wannes en zijn gezin neer bij hun terugkeer naar West-Vlaanderen, nu drie jaar geleden.

In deze warme, intieme setting praten we met hem over het leven. Waar liggen zijn roots, welke overtuigingen drijven hem, waar vindt hij zin en wat geeft hem energie om door te gaan, ook in deze aparte tijden? Een open gesprek waarin engagement, respect voor mens en wereld, en ook gedrevenheid en ondernemerschap aan bod komen.

Met de renovatie en heropening van Café Central brengt Wannes de kroeg opnieuw tot leven, en wordt dit opnieuw een plek voor ontmoeting, beleving en verbinding.

ETION Unplugged is een losgekoppelde, rode draad doorheen ons aanbod waarbij een centrale spreker wordt weggeplukt uit zijn of haar vertrouwde setting. De avond verloopt ontspannen, intiem en informeel in een warme 'ETION-only'-setting. Persoonlijke en professionele verhalen, ervaringen en ideeën worden ongedwongen en vertrouwelijk verteld, zonder micro of presentatie. De aanwezigen zijn één met de spreker, en kunnen tijdens het verhaal rechtstreeks reageren, vragen stellen of in gesprek gaan.

Programma: 
19.00 uur: onthaal
19.30 uur: gesprek en uitwisseling
20.30 uur: afrondende babbel met hapje en drankje
Prijs:
€ 85 pp
Enkel voor leden
Locatie:
Café Central
Otegemstraat 168
8550 Zwevegem
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?