ETION Leadership Award 2019

Datum: 
maandag, 16-12-2019

Met de Leadership Award geeft ETION een speciale erkenning aan een inspirerend leider (m/v). Een pionier die zijn ethisch en maatschappelijk engagement actief opneemt, en zowel binnen als buiten zijn organisatie mee timmert aan een duurzaam pad naar de toekomst. Een motivator die iedere dag opnieuw verbinding creëert vanuit pure authenticiteit, zijn medewerkers in hun kracht zet en mensen in beweging krijgt. Kortom, een leider in balans tussen daadkracht en draagkracht.

Elk van onze 3 genomineerden is een rolmodel op zijn eigen, unieke manier, maar er kan slechts één winnaar zijn van de ETION Leadership Award 2019. Op 16 december maken we bekend wie dé ETION leider van het jaar wordt. 

Michel Pradolini
CEO International Food Services

Anne Chapelle
CEO BVBA32

Toon Bossuyt
CEO Boss Paints

We laten ons bij dit feestelijk gebeuren niet alleen inspireren door het verhaal van onze genomineerden. Keynotespreker Annelies Boecxstaens (expert leiderschap ETION denktank) gidst je doorheen een avond die helemaal in het teken van authentiek leiderschap staat. Samen met het publiek gaat ze hierover in gesprek met Bart De Smet (CEO Ageas). Improvisatietheater Kreutzfeld Verein zorgt voor de komische noot. 

Programma: 
15.30 uur: onthaal
16.15 uur: uitreiking Leadership Award
18.00 uur: receptie
Prijs:
€ 120 (excl. btw)
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Lamot
Van Beethovenstraat 8/10
2800 Mechelen
Partner(s):

Vragen?

Vicky Knaepen
T 03 829 25 25