ETION jongeren: smaakevent

Het mysterie van goede smaak
Datum: 
woensdag, 15-05-2019


De jongerenwerkingen van West- en Oost-Vlaanderen slaan de handen in elkaar voor een avond die in het teken staat van goede smaak.

De platgetreden paden worden verlaten om te balanceren op de kruispunten tussen innovatie, duurzaamheid, engagement, gezondheid en ondernemerschap.

In de showroom van Bossuyt Shop Interiors zullen volgende drie verhalen zullen aan bod komen:

  • Madam Bakster
    Zonder schuldgevoel taart verorberen: Laura Verhulst maakt het sinds 2016 mogelijk. Haar desserten zijn immers vrij van geraffineerde suiker, dierlijke producten en artificiële smaak- of bewaarmiddelen.
  • Kopje Zwam
    In 2015 zag dit stadslandbouwproject het levenslicht. Kopje Zwam haalt koffiegruis op in horecazaken voor de kweek van oesterzwammen en microgroenten. Bovendien gebeurt dit alles in leegstaande, onbenutte bedrijfsgebouwen.
  • Centrum voor Gastrologie
    Lobke Van den Wijngaert, chef gastro-engineering, trok eind vorig jaar samen met een aantal internationale topchefs naar Napels om de smaak van traditionele pizza te optimaliseren voor kankerpatiënten. Een hele uitdaging, gezien iedereen een persoonlijk DNA-gebonden smaakprofiel heeft.

Programma: 
18.30 uur: onthaal
19.00 uur: inhoudelijk gedeelte
22.00 uur: einde
Prijs:
€ 50 pp
Op uitnodiging
Locatie:
Bossuyt Shop Interiors

Noordlaan 21
8520 Kuurne

Partner(s):

Vragen?

Birgit Stokx
T 03 829 25 25