ETION Jongeren en de paradijselijke prijsvogels van PIPA

Datum: 
dinsdag, 07-09-2021
Zet in kalender


In 2020 vierde PIPA zijn 20-jarig bestaan. PIPA wie? PIPA is de afkorting van ‘pigeon paradise’, de nummer één ter wereld in het verhandelen van topduiven. Op de bedrijfssite in Knesselare werkt een team van meer dan twintig medewerkers elke dag aan het kweken en verhandelen van prijsduiven.

Belgische duiven zijn immers één van onze belangrijkste exportproducten en vinden wereldwijd afnemers. PIPA beschikt daarom over een paar tiental agenten in verschillende continenten.

Op 7 september gaan we met de ETION Jongeren ontdekken wat er zich allemaal afspeelt in een wereld die zo dichtbij, maar meestal ook zo onbekend, is.

COO Nele Despiegelaere en loft assistant Frederik Leliaert vertellen het boeiende verhaal van dit Oost-Vlaamse wereldbedrijf. Uiteraard mogen we ook een kijkje nemen achter de schermen!


* Voor al onze events garanderen we dat ze enkel doorgaan als dat op een veilige manier kan. Hierdoor kan het zijn dat het format aangepast wordt. Mocht dat het geval zijn, dan brengen we je daar uiteraard van op de hoogte.

Programma: 
18.30 uur: onthaal met broodjes
19.00 uur: voorstelling en rondleiding
20.30 uur: napraten met een drankje
21.30 uur: einde
Prijs:
€ 60 pp
Enkel voor leden
Locatie:
PIPA

Eentveltstraat 18
9910 Knesselare

Partner(s):

Vragen?