ETION Jongeren - Bar@PFL - creatief ondernemen met Tim Van Aelst

Datum: 
donderdag, 25-04-2019


Voor onze tweede editie van Bar@ zijn we te gast bij PFL. Op het programma: het creatief ondernemersverhaal van Tim Van Aelst, een bedrijfsbezoek en een frisse pint.

PFL is al meer dan 20 jaar een ronkende naam in de Kempen als experten in licht, geluid en beleving. Niet toevallig want de afkorting die voor 'pre-fade listen' staat, betekent zoveel als voorbeluisteren. Luisteren is de noodzakelijke stap in de ontzorging van hun klanten en meteen ook de basis voor een succesvol event.

Tim Van Aelst, bedenker van 'Benidorm Bastards', de eerste Belgische productie die ooit de prestigieuze Emmy Award won, vertelt ons hoe hij en zijn team bij productiehuis Shelter het script wisten te herschrijven en een nieuwe en innovatieve format ontwikkelden die internationaal doorbrak. Voor het productiehuis Shelter bleef het niet bij één succesverhaal, ze scoorden een unieke hattrick met Emmy’s voor  'Wat Als?' en 'Hoe zal ik het zeggen?'. De series werden niet alleen met verschillende internationale prijzen bekroond maar werden ook meermaals internationaal verkocht.

Tim neemt je graag mee in een creatief ondernemersverhaal, over hoe ze als bescheiden televisiemakers uit een klein landje opvallen tussen internationale kanonnen en op hun beurt productiedeals sluiten met belangrijke tv-landen zoals de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk.
Programma: 
18.30 uur: onthaal & broodjes
19.00 uur: verwelkoming door Sam De Gruyter
19.15 uur: ondernemersverhaal Tim Van Aelst
20.00 uur: bedrijfsbezoek
20.30 uur: napraten & netwerking
Prijs:
€ 45 (excl. btw) voor leden en niet-leden
Voor leden en niet-leden
Locatie:
PFL

Rouwbergskens 8
2340 Beerse

Partner(s):

Vragen?

Britt De Weirt
T 03 829 25 05