ETION's digitale detox

Datum: 
woensdag, 02-06-2021
Zet in kalender


Click, swipe, scroll, repeat!
Onze dagen zijn een eindeloze aaneenschakeling geworden van pings uit je laptop, herinneringen van je agenda en push notifications op je gsm. De laatste keer dat je je e-mail checkte, is waarschijnlijk niet langer dan vijf minuten geleden. En je leest deze uitnodiging, noodgedwongen (nostra culpa!), op een digitaal toestel.

Digitale apparaten zijn een zegen, maar tegelijk geweldig verslavend! Kan jij nog zonder je dagelijkse dosis bits & bytes? Al eens aan een digitale detox gedacht?

Ook als je géén digital native bent, zit je dagelijks urenlang achter de pc. Digitale overkill leidt tot onnodige stress, 'altijd aan staan' tot onvermijdelijke burn-outs. Tijd dus voor een complete reset!

Met ETION's digitale detox ga je drie dagen lang naar het échte hart van de Ardennen. In Achouffe word je ondergedompeld in een zaligmakende 'deconnectie'.

Te midden van de dichte Ardense naaldbossen ga je van begin tot eind volledig offline. Ver van je vertrouwde kantooromgeving krijg je de kans om eindelijk weer te vertragen en één te worden met de natuur. Dat betekent gegarandeerde mentale rust en een energieboost waar je nog lang op zal kunnen teren!

Geïnteresseerd? Bekijk zeker de brochure.

Programma: 
zie brochure
Prijs:
€ 1.370 p.p. (excl. btw, incl. alle maaltijden, activiteiten en begeleiding)
Enkel voor leden
Locatie:
Achouffe (Ardennen)

Vragen?