ETION Challenge 2021: Mt Kilimanjaro

Unieke expeditie naar het dak van Afrika
Datum: 
vrijdag, 01-10-2021
Zet in kalender


ETION brengt je wel vaker op onverwachte plaatsen. Nu hebben we pas echt een adembenemend avontuur voor je in petto. Haal je bucketlist boven en noteer!

Oktober 2021: expeditie naar de top van Mount Kilimanjaro met ETION

Samen klim je verder dan je ooit durfde dromen. Naar het dak van het Donkere Continent, met Jelle Veyt, avonturier pur sang en dé ideale gids op een gegarandeerd unieke ervaring.

Ver van je vertrouwde kantooromgeving word je ondergedompeld in het pure Afrika. Je ontdekt tijdens een authentieke jeepsafari, weg van de massa's, de mooiste verborgen plekken van Arusha National Park. Tijdens een verblijf bij de Masai snuif je de couleur locale op en maak je kennis met de gebruiken en verhalen van deze trotse stam.

Ga de uitdaging aan!

Je ultieme doel op deze 10-daagse rondreis in Tanzania is het dak van Afrika. De top van Mount Kilimanjaro. Met een hoogte van 5.895 meter is het één van de legendarische seven summits, de 7 hoogste toppen, 1 per continent.

Elke dag op pad verleg je je grenzen en doe je dingen die je vroeger niet mogelijk achtte. Als team help je elkaar de hoogste piek van Afrika te bedwingen. Een avontuur waarin je je onontdekt potentieel verkent. Een uitdaging die je doet stilstaan bij wat echt belangrijk is in je leven en werk.

  • Klik hier voor de volledige brochure van deze ETION Challenge.
  • Hier vind je het gedetailleerde dagprogramma voor deze unieke reis (in samenwerking met onze partner Wild Tanzania).
  • Wil je al eens kennismaken met reisleider Jelle Veyt? Op zijn blog kan je alvast wegdromen bij de avonturen die hij beleefde.

Programma: 
zie brochure
Prijs:
€ 9.900 (excl. btw), voorschot bij boeking: 30%, 2 maanden voor vertrek: 70%
Enkel voor leden

Vragen?