Blended leertraject: Leidinggeven in een hybride werkomgeving

Navigeren in complexiteit
Datum: 
woensdag, 31-03-2021
Zet in kalender


Begin 2020 werden we halsoverkop in een nieuwe realiteit gekatapulteerd. In geen tijd moest de vertrouwde teamwerking verlaten worden voor een samenwerking via nieuwe, onbekende online-tools.

De plotse omschakeling brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Als normaal aangevoelde werkwijzen komen onder druk. Waar bedrijven vroeger eerder zuinig experimenteerden met telewerk, is het vandaag de norm. Als leidinggevende is het nu aan jou om duurzame manieren te vinden om jezelf en je team te herorganiseren

Naar een nieuw normaal

In deze workshop ga je op zoek naar nieuwe wegen die je helpen functioneren en connecteren in een nieuwe hybride realiteit. Waarin het digitale geen drempel meer hoeft te zijn, maar een opstap naar een zinvolle warmmenselijke verbinding met je team.

Boordevol tools, praktische tips & tricks, én ervaringsuitwisseling. Zodat je team ook in vreemde, virtuele tijden net zo productief wordt als tevoren. Met minder stress en meer werktevredenheid!

Hybride format: een ‘onlive’ leeromgeving

In een avontuurlijke format gespreid over 3 intensieve modules word je volledig ondergedompeld in de nieuwe hybride werkrealiteit. Waarin we de voordelen van real life én van online leren optimaal combineren.

Ervaringsuitwisseling met leidinggevenden geeft je een unieke inkijk op hoe collega’s het aanpakken. De kruisbestuiving van verschillende remote bedrijfsculturen is gegarandeerd een bron van inspiratie en levert je een pak best practices op voor je eigen team.

Informatiefiche Werken met hybride teams

(De veiligheidsinstructies i.v.m. corona worden steeds nauwgezet opgevolgd. Mogen we niet samenkomen, dan brengen we jou hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.)

Programma: 
Online sessie module 1: 31 maart van 10-12u.
Live-sessie module 1: 20 april van 8.30 – 12u.
Online sessie module 2: 6 mei van 10 – 12u.
Live-sessie module 2: 20 mei van 8.30 – 12u.
Online sessie module 3: 3 juni van 10 – 12u.
Live-sessie module 3: 17 juni van 8.30 – 12u.
Prijs:
€ 990 voor de drie modules, Indien door corona geen live-sessies kunnen doorgaan, is de prijs € 850
Enkel voor leden
Locatie:
het ETION-gebouw

Sneeuwbeslaan 20
2610 Wilrijk

Partner(s):

Vragen?