Afterwork: Zinvol werk? Praktische bouwstenen voor bezielend ondernemen.

Datum: 
dinsdag, 03-12-2019


Vergeet de informatie-economie en maak kennis met de betekeniseconomie van morgen! Werk, organisaties en markten zijn aan het veranderen. In die zin dat ze meer gaan betekenen voor mensen. Echt duurzame groei creëer je door zinvol werk en betekenisvolle menselijke relaties te scheppen.

In dit nieuwe tijdperk neemt de vraag naar doelgerichte professionals almaar toe. Medewerkers die zelf op zoek zijn naar een meer bevredigende loopbaan, maar die ook productiever willen bijdragen aan teams en organisaties.

Dé sleutel tot succes in de moderne economie en de centrale vraag in de betekeniseconomie is dus: 'hoe kan werk - iedere job - écht betekenis krijgen?' En het antwoord op die vraag zou best wel eens de wereld kunnen veranderen.

Tijdens de afterwork op dinsdag 3 december ontdek je in 3 pittige TED-talks hoe jij als persoon, als leider in jouw organisatie en als ondernemer in de maatschappij, van zinvol werk een prioriteit kan maken.

  • Filip Dings (zaakvoerder Puur Ondernemen) ontwikkelde in zijn boek 'Zuurstof voor het Leven' een concreet, toepasbaar en simpel model dat ontegensprekelijk leidt tot een gelukkiger bestaan.
  • Tim Klaassen (afgevaardigd bestuurder Dienstenthuis Turnhout) legt uit hoe je je medewerkers zuurstof geeft door ze zinvol werk aan te bieden.
  • Jochanan Eynikel (businessfilosoof ETION) Jochanan reikt enkele bouwstenen aan over wat werk zinvol maakt.

Laat je inspireren door onze bezielende afterwork in de intimiteit van de Klein Englandhoeve. Je zal zien dat het anders, en beter kan en dan zetten we samen een gigantische stap richting ideale wereld!

Programma: 
17.00 uur: onthaal
17.30 uur: powertalks & panelgesprek
18:30 uur: afterwork met fingerfood, proevertjes en drankjes
20.00 uur: einde
Prijs:
€ 70 (excl. btw)
Enkel voor leden
Locatie:
Klein Engelandhoeve
Klein Engeland 29
2300 Turnhout
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Britt De Weirt
T 03 829 25 05