Afterwork bij Arijs Seafood

Datum: 
donderdag, 21-03-2019


We gaan met de ETION vrouwen op bezoek bij Arijs Seafood. After work ontmoeten we daar een straffe onderneemster uit eigen regio: Jolien Arijs. Haar visgroothandel haalde laatst nog de shortlist van de Kempenaar. Jij kan in Herentals zelf gaan ontdekken waarom die nominatie méér dan terecht was.

Arijs begon ooit als een gewone viswinkel, maar is na 30 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende visgroothandel in het hartje van de Kempen waar zowel particulieren als horecazaken terecht kunnen. De ondernemersmicrobe kreeg Jolien daar al van jongs af aan mee.

En ondernemen doet ze ook verantwoord. “Kort en krachtig, kort en eerlijk”, zo omschrijft Jolien haar missie.  Producten worden rechtstreeks aangekocht bij vissers en kwekers, die daar een eerlijke prijs voor krijgen, met respect voor het milieu. Geen onnodige lange wegen of bewerkingen om de houdbaarheid te verlengen, alleen wat kraakvers en gezond is. En dankzij hun eigen label Seapearl Gold krijg je alleen het allerbeste op je bord.

Na een korte inleiding krijg je een unieke blik achter de schermen waar je al dat lekkers uit de zee verwerkt ziet worden tot het klaar is voor transport en consumptie. Als afsluiter van de avond serveren de koks van Arijs nog de heerlijkste, culinaire vishapjes en laten ze je proeven van hun exclusieve bio-producten.

Programma: 
17.30 uur: onthaal
18.00 uur: bedrijfsbezoek & toelichting door Jolien Arijs
19.00 uur: afterwork met fingerfood, proevertjes en drankjes
Prijs:
€ 65 pp (excl. btw)
Voor leden en niet-leden
Zet in mijn agenda 2019-03-21T17:30Z 2019-03-21T19:30Z Europe/Brussels ETION: Afterwork bij Arijs Seafood


We gaan met de ETION vrouwen op bezoek bij Arijs Seafood. After work ontmoeten we daar een straffe onderneemster uit eigen regio: Jolien Arijs. Haar visgroothandel haalde laatst nog de shortlist van de Kempenaar. Jij kan in Herentals zelf gaan ontdekken waarom die nominatie méér dan terecht was.

Arijs begon ooit als een gewone viswinkel, maar is na 30 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende visgroothandel in het hartje van de Kempen waar zowel particulieren als horecazaken terecht kunnen. De ondernemersmicrobe kreeg Jolien daar al van jongs af aan mee.

En ondernemen doet ze ook verantwoord. “Kort en krachtig, kort en eerlijk”, zo omschrijft Jolien haar missie.  Producten worden rechtstreeks aangekocht bij vissers en kwekers, die daar een eerlijke prijs voor krijgen, met respect voor het milieu. Geen onnodige lange wegen of bewerkingen om de houdbaarheid te verlengen, alleen wat kraakvers en gezond is. En dankzij hun eigen label Seapearl Gold krijg je alleen het allerbeste op je bord.

Na een korte inleiding krijg je een unieke blik achter de schermen waar je al dat lekkers uit de zee verwerkt ziet worden tot het klaar is voor transport en consumptie. Als afsluiter van de avond serveren de koks van Arijs nog de heerlijkste, culinaire vishapjes en laten ze je proeven van hun exclusieve bio-producten.


Programma:
17.30 uur: onthaal
18.00 uur: bedrijfsbezoek & toelichting door Jolien Arijs
19.00 uur: afterwork met fingerfood, proevertjes en drankjes

Atealaan 21, 2200 Herentals

Locatie:
Arijs Seafood

Atealaan 21
2200 Herentals

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Britt De Weirt
T 03 829 25 05