Kennisbank

Mick Bremans en Jef Lembrechts
Datum: 09-10-2015
Auteur: Jo Cobbaut
Aantal reacties: 0

Het Geelse Vanhout won op 8 oktober de ‘Kempenaar 2015'. Met deze award lauwert ETION Kempen elk jaar een onderneming die onder meer op een unieke manier de regio Kempen mee op de kaart zet. Een geëngageerde visie op ondernemen is hierbij van cruciaal belang.

Datum: 08-10-2015
Auteur: Annelies Maex
Aantal reacties: 0

Netwerkevents doen denken aan communiceren, zitten en iets lekkers eten. Daar brengt IDEWE verandering in.

betoging
Datum: 07-10-2015
Auteur: Radio 1
Aantal reacties: 0

De Ochtend (Radio 1) nodigde Caroline Ven (gedelegeerd bestuurder Etion) en Chris Reniers van de socialistische vakbond ACOD uit voor een debat over wat Michel-1 al gedaan heeft, of nog kan doen, voor de werkgelegenheid en de sociale rechtvaardigheid.

Jeroen Van Camp
Datum: 05-10-2015
Aantal reacties: 0

“Zouden we met deze kandidaat een pint willen drinken na het werk?” Als het antwoord daarop niet ja is, gaan we niet over tot aanwerving. Hoe goed de kwalificaties van de sollicitant ook mogen zijn. Iedereen moet onze cultuur omarmen en kunnen uitdragen naar de klant", aldus Jeroen Van Camp, de jonge general manager a.i. van Coolblue België.

Caroline Ven
Datum: 03-10-2015
Auteur: De Tijd
Aantal reacties: 0

De Tijd maakte een analyse van één jaar centrumrechts beleid en vroeg ondere andere de mening van Caroline Ven, gedelegeerd bestuurder van ETION.

Toekomstcongres
Datum: 01-10-2015
Auteur: Serge Huyghe
Aantal reacties: 0

De topmomenten van het Toekomstcongres waarbij ETION zijn 90ste verjaardag vierde, staan nu online. Zo kan je vanuit de luie zetel nog eens nagenieten van het stakeholderpanel, de onthulling van de naamsverandering of van de toespraken van gedelegeerd bestuurder Caroline Ven of voorzitter Herman Van de Velde.

duurzame ontwikkeling
Datum: 30-09-2015
Auteur: Serge Huyghe
Aantal reacties: 0

Op de vooravond van de Climate Summit in Parijs zijn alle ogen gericht op de Brussels Sustainable Development Summit (19 & 20 oktober). Eén van de vooraanstaande Belgische fora in verband met global sustainability.

Datum: 29-09-2015
Auteur: Jeroen Sleurs
Aantal reacties: 0

In januari 2016 verschijnt het boek over onze 90-jarige geschiedenis. Leden krijgen sowieso een gratis exemplaar. Maar u kan ETION een extra duwtje in de rug geven.

Tattoe Respect
Datum: 29-09-2015
Auteur: Jeroen Sleurs
Aantal reacties: 1

De wereld verandert steeds sneller en ook jouw bedrijf of organisatie ontsnapt daar niet aan. Dat zorgt voor onzekerheid bij zowel medewerkers als management. Een gezamenlijk waardenkader kan houvast bieden. Lees er alles over in een speciale krantenbijlage bij De Standaard.

Herman Van de Velde
Datum: 28-09-2015
Auteur: Serge Huyghe
Aantal reacties: 0

Voelt u zich ook geroepen om uw ondernemers- of carrièreverhaal te delen met onze jonge generatie? Dat kan! In het voorjaar van 2016 vindt een nieuwe editie van 'Ondernemers voor de Klas' plaats.

Pagina's

Abonneren op VKW rss-feed